Nou màster conjunt Informàtica MLDM

Data de la notícia: 04-06-2013
Visites: 1602
Comentarios de las noticias Comentaris a la notícia: 0


https://www.iuii.ua.es/mldm/

    El curs 2013/14 es va a engegar una doble titulació conjunta entre el màster de Tecnologies de la Informàtica de la Universitat d'Alacant i el màster Web Intelligence de la Universitat Jean Monnet de França. Aquesta doble titulació, englobada amb el títol Machine Learning & Data Mining, està orientada a formar especialistes en el camp de recerca del títol. 

   No es tracta d'un nou màster, sinó d'un doble títol (l'alumne rep dos títols de màster oficial reconegut en l'espai europeu d'educació superior). Per a açò, hem seleccionat assignatures d'un i un altre màster per afinitat de continguts, per a crear aquest nou títol. Sent un màster amb un alt perfil investigador, és convenient comentar que durant el desenvolupament del projecte fi de màster (tot un semestre) l'alumne ho pot realitzar en un laboratori de recerca o bé enfocar-ho cap al món laboral, realitzant-ho en una empresa.

    Actualment disposem de finançament d'una convocatòria pública per a finançar les estades d'uns 2 o 3 alumnes d'Espanya a França. Tant el desplaçament a França com l'estada quedarien coberts amb aquestes beques. A més, durant la realització del projecte fi de màster, l'alumne pot percebre uns 400€/mes.

    Les classes seran impartides en anglès, per especialistes acreditats d'ambdues universitats. Durant els mesos d'estada a França, hauran cursos gratuïts de francès per als alumnes. Per açò, és una molt bona oportunitat per a millorar l'idioma anglés i aprendre un de nou.

   Tota la informació la teniu disponible en https://www.iuii.ua.es/mldm/ Para qualsevol informació, podeu consultar amb miguel.cazorla@ua.es





Logo Whatsapp   Logo Google


Comentaris a la notícia  RSS



Nota:

Aquesta és l'opinió dels usuaris, no de l'EPS.

No està permès abocar comentaris contraris a les lleis espanyoles o injuriantes.

Reservat el dret a eliminar els comentaris que considerem fóra de tema.

Els comentaris s'ordenaren dels més recents als més antics.

Problemes amb l'usuari de l'EPS



LOGO ESCUELA POLITÉCNICA SUPERIOR, UNIVERSIDAD DE ALICANTE, EPS UA