Primera edició del programa Emprèn les teues Pràctiques

Data de la notícia: 30-04-2013
Visites: 1099
Comentarios de las noticias Comentaris a la notícia: 0


La Fundació Universitat-Empresa ha obert el termini de presentació de sol·licituds per a participar en la primera edició del programa Emprèn les teues Pràctiques, que es desenvoluparà durant els pròxims mesos de juliol i agost en nou start-ups de base tecnològica a Madrid i Barcelona.

Promoguda per la Fundació José Manuel Entrecanales per a la Innovació en Sostenibilitat (FJME), amb la col·laboració de la Fundació Universitat-Empresa, aquesta iniciativa té per objectiu la de fomentar la cultura emprenedora entre els joves, la de recolzar iniciatives empresarials amb gran potencial que es desenvolupen a Espanya, i la d'oferir pràctiques de vertader valor per als universitaris.
 
En la seua primera convocatòria, el Programa, que té previst oferir fins a 100 places anuals, ofereix 21 places per a estudiants d'últims cursos d'Enginyeria Informàtica, de Telecomunicació, i Industrial, Arquitectura, Administració i direcció d'empreses, Economia, Màrqueting i Publicitat i Relacions Públiques. Els candidats seleccionats rebran una borsa d'ajuda a l'estudi de 800 € mensuals.

Els interessats a optar per una de les places convocades hauran de registrar-se en http://www.fue.es/fjme abans del pròxim dia 31 de maig.




Logo Whatsapp   Logo Google


Comentaris a la notícia  RSS



Nota:

Aquesta és l'opinió dels usuaris, no de l'EPS.

No està permès abocar comentaris contraris a les lleis espanyoles o injuriantes.

Reservat el dret a eliminar els comentaris que considerem fóra de tema.

Els comentaris s'ordenaren dels més recents als més antics.

Problemes amb l'usuari de l'EPS



LOGO ESCUELA POLITÉCNICA SUPERIOR, UNIVERSIDAD DE ALICANTE, EPS UA