Esdeveniment per a celebrar 'El DIA SOLAR EUROPEU' en la Universitat d'Alacant

Data de la notícia: 30-04-2012
Visites: 1160
Comentarios de las noticias Comentaris a la notícia: 0


Amb motiu de l'anomenat Dia solar Europeu -d'iniciativa europea (www.diasolar.es)- la Facultat de Dret s'ha sumat a la seua cinquena edició, amb una Taula redona per a tractar un tema de gran importància i actualitat, com és la producció d'energia en el mateix lloc on es consumeix, la qual cosa es coneix com “autoconsumo”.

L´Autoconsumo suposa un gran estalvi i eficiència energètica, i òbviament un benestar tant ambiental com a econòmic -donada la gran oferta d'ocupació que porta aparellada-. De tot açò donaran bon compte els experts que reuneix aquesta Taula redona amb el títol: “Dret al Sol i l´autoconsumo”.

En efecte, perquè aquesta estratègia energètica siga possible és necessari tenir en compte l'antic i savi “dret al sol”, és a dir, la garantia de l'accés al sol de tots els ciutadans sense que s'interpose una estructura que ho impedisca. 

Se celebrarà el dia 15 de maig de 2012, 12.30 a 14.30 h

Facultat Dret, Saló de Graus


TAULA REDONA: DRET Al SOL I A l´AUTOCONSUMO 
Marque regulatori i funcionament de: Sistema elèctric, generació distribuïda (energies renovables), xarxes intel·ligents i autoconsumo 

PARTICIPANTS: Mercedes Ortiz García, professora titular de Dret Administratiu, Universitat d'Alacant; Rafael Muñoz Gómez, cap del Servei territorial d'energia, Conselleria d'Economia, Indústria i Comerç; Juan Carlos Brotons Sánchez, Direcció comercial Iberdrola Generació; **Demetrio López Sánchez, Enginyer especialista en energia fotovoltaica, i Gerent **Demesol.  




Logo Whatsapp   Logo Google


Comentaris a la notícia  RSS



Nota:

Aquesta és l'opinió dels usuaris, no de l'EPS.

No està permès abocar comentaris contraris a les lleis espanyoles o injuriantes.

Reservat el dret a eliminar els comentaris que considerem fóra de tema.

Els comentaris s'ordenaren dels més recents als més antics.

Problemes amb l'usuari de l'EPS



LOGO ESCUELA POLITÉCNICA SUPERIOR, UNIVERSIDAD DE ALICANTE, EPS UA