1a Jornada Estatal RITSI d'estudiants d'Enginyeries en Informàtica (congrés gratuït)

Data de la notícia: 11-11-2011
Visites: 2477
Comentarios de las noticias Comentaris a la notícia: 0


Logo Grande

17 de Novembre

  
Des de RITSI, Associació Nacional d'Estudiants d'Enginyeries Tècniques i Superiors en Informàtica, s'està organitzant l'1er Congrés RITSI "Metodologies Àgils i Cloud Computing" juntament amb la col·laboració de la Universitat d'Alcalá per al dia 17 de Novembre a Madrid. El congrés és gratuït , està obert a tothomvindran ponents de Microsoft , Tuenti i Cisco entre uns altres. Principal tema del congrés Cloud Computing i com emprendre
 
Respecte al transport, la delegació d'alumnes de la EPS està fent un sondeig sobre el  nombre de companyes i companys interessats a assistir. Per a açò, s'ha confeccionat un formulari d'inscripció provisional, amb la finalitat de veure si hi ha suficients persones per a poder  contractar un autobús d'anada i volta per a aquest esdeveniment. El preu del mateix rondarà entre 5 i 10 euros en funció del nombre de persones inscrites. Finalitzat aquest sondeig, (Dilluns màxim), es concretarà el preu definitiu i es demanarà la confirmació d'assistència. 
 
Per a més informarción i per a la inscripció visita:
 
Els ponents principals de la conferència són Microsoft, Tuenti i Cisco entre uns altres. I tot açò gratuït. ¿A quines esperes? 
¡¡ Apunta't i Vine't !!


ACTUALIZACIÓN: el bus cuesta 10€ por persona y la fecha límite de pago es martes 15 en la delegación de alumnos (pegado al aula libre)
 
Atentament,
Delegació d'Alumnes de l'Escola Politècnica Superior




Logo Whatsapp   Logo Google


Comentaris a la notícia  RSS



Nota:

Aquesta és l'opinió dels usuaris, no de l'EPS.

No està permès abocar comentaris contraris a les lleis espanyoles o injuriantes.

Reservat el dret a eliminar els comentaris que considerem fóra de tema.

Els comentaris s'ordenaren dels més recents als més antics.

Problemes amb l'usuari de l'EPS



LOGO ESCUELA POLITÉCNICA SUPERIOR, UNIVERSIDAD DE ALICANTE, EPS UA