ESPECIALISTA I EXPERT EN CALCULE D'ESTRUCTURES AMB **CYPE

Data de la notícia: 15-09-2011
Visites: 3452
Comentarios de las noticias Comentaris a la notícia: 1


Logo Grande

Titulo propi de la Universitat d'Alacant. Obert el termini d'inscripció

Els estudis d'Especialista i Expert Universitari en Càlculs d'Estructures amb CYPE són titulacions pròpies de la Universitat d'Alacant.

El curs està organitzat de manera conjunta pels Departaments d'Expressió Gràfica i Cartografia i el Departament d'Enginyeria de la Construcció Obres Públiques i Infraestructura Urbana i l'Empresa CYPE Enginyers S.A. capdavanter en el mercat des software per a Arquitectura, Enginyeria i Construcció, Càlcul d'estructures, Programari tècnic i Projectes d'Enginyeria.

Els cursos tenen un enfocament fonamentalment pràctic i els alumnes disposaran durant el desenvolupament del curs del programari CYPE Enginyers per al seguiment de les pràctiques i realitzar el treball final.

Els estudis d'Especialista i Expert Universitari en Càlculs d'Estructures amb CYPE són títols propis de la Universitat d'Alacant.

El curs està organitzat de manera conjunta pels Departaments d'Expressió Gràfica i Cartografia i Enginyeria de la Construcció Obres Públiques i Infraestructura Urbana, en col·laboració amb l'Empresa CYPE Enginyers S.A. capdavanter en el mercat des software per a Arquitectura, Enginyeria i Construcció, Càlcul d'estructures, Programari tècnic i Projectes d'Enginyeria.

Els cursos tenen un enfocament fonamentalment pràctic i els alumnes disposaran durant el desenvolupament del curs del programari CYPE Enginyers per al seguiment de les pràctiques i realitzar el treball final.

Objectius
  • Formar professionals amb coneixements avançats en càlcul d'estructures amb el programari CYPE, completant i millorant el seu currículum acadèmic i professional enfront del mercat laboral.
  • Conèixer els fonaments del càlcul d'estructures de formigó, estructures metàl·liques, fonamentacions i dels seus components així com la normativa a aplicar en cada cas.
  •  Proporcionar als tècnics i calculistas d'estructures la informació necessària per a utilitzar l'entorn de treball i les eines del Programari CYPE per al càlcul d'estructures de formigó i metàl·liques, estudiant els procediments que han de seguir-se per al desenvolupament de projectes.
  • Conèixer l'exportació de resultats, llistats i plànols. Generació de la documentació gràfica que defineix el projecte, les memòries, els annexos i els plecs de condicions.
  • Aplicar els coneixements apresos a la realització d'un projecte, realitzant el càlcul complet d'un edifici.

Durada: 200 hores (20 crèdits)

Modalitat: presencial (divendres i dissabtes)

Inscripció: 21 de Julio del 2011 al 3 d'Octubre del 2011

Més informació: en la web  https://web.ua.es/es/especialistacype/inicio.html

Contacte: E-mail: especialistacype@ua.es




Logo Whatsapp   Logo Google


Comentaris a la notícia  RSS



Nota:

Aquesta és l'opinió dels usuaris, no de l'EPS.

No està permès abocar comentaris contraris a les lleis espanyoles o injuriantes.

Reservat el dret a eliminar els comentaris que considerem fóra de tema.

Els comentaris s'ordenaren dels més recents als més antics.

Problemes amb l'usuari de l'EPS



LOGO ESCUELA POLITÉCNICA SUPERIOR, UNIVERSIDAD DE ALICANTE, EPS UA