Jornada de portes obertes en el laboratori de Creació de Continguts Multimèdia

Data de la notícia: 28-06-2011
Visites: 983
Comentarios de las noticias Comentaris a la notícia: 0


Dijous que ve 30 de juny, de 10.00 a 18.00, tindrà lloc la jornada de portes obertes del Laboratori de Creació de Continguts Multimèdia instal·lat en la planta baixa de la biblioteca general.

Hola,

Informar-vos que dijous que ve 30 de juny, de 10.00 a 18.00, tindrà lloc la jornada de portes obertes del Laboratori de Creació de Continguts Multimèdia instal·lat en la planta baixa de la biblioteca general.

Aquest laboratori, en el qual s'han impartit gran part de les sessions del curs d'Especialista en Disseny i Creació de Videojocs, és fruit de la implantació del Programa "Professionals Digitals" (http://www.profesionalesdigitales.es) en la UA dut a terme pel Vicerectorat de Tecnologia i Innovació Educativa. El laboratori ha sigut equipat amb un conjunt d'eines maquinari i programari amb la finalitat de facilitar la creació de continguts digitals en qualsevol de les seues modalitats: videojocs, animació, realitat virtual, disseny gràfic, edició i post-producció audiovisual, etc. L'objectiu és la capacitació de futurs professionals així com fomentar la col·laboració entre la universitat i les empreses del sector.

La jornada comptarà amb 3 sessions centrades en els equips de Realitat Virtual i de Captura de Moviment dutes a terme per l'empresa instal·ladora on s'abordarà la creació d'entorns  de Realitat Virtual utilitzant sistemes immersius, la utilització de diferents tipus de sistemes immersius així com biomecànica o ergonomia dins de la Realitat Virtual. Aquestes sessions seran a les 11.00, a les 13.00 i a les 16.00 hores.

Si estàs interessat/a a assistir a una d'aquestes sessions emplena el formulari que apareix en
https://si.ua.es/es/ite/recursos/jornada-de-puertas-abiertas-del-laboratorio-de-creacion-de-contenidos-multimedia.html

Si desitges sol·licitar més informació envia un correu-i a ite.soporte@ua.es

Una salutació.





Logo Whatsapp   Logo Google


Comentaris a la notícia  RSS



Nota:

Aquesta és l'opinió dels usuaris, no de l'EPS.

No està permès abocar comentaris contraris a les lleis espanyoles o injuriantes.

Reservat el dret a eliminar els comentaris que considerem fóra de tema.

Els comentaris s'ordenaren dels més recents als més antics.

Problemes amb l'usuari de l'EPS



LOGO ESCUELA POLITÉCNICA SUPERIOR, UNIVERSIDAD DE ALICANTE, EPS UA