Comunicat 7 - Desenvolupament de la Campanya

Data de la notícia: 19-04-2011
Visites: 1091


Desenvolupament de la Campanya

COMUNICAT DE LA JUNTA ELECTORAL DE L'ESCOLA POLITÈCNICA SUPERIOR


DESENVOLUPAMENT DE LA CAMPANYA ELECTORAL

 
1. DESIGNACIÓ DE REPRESENTANTS

Els candidats i les candidatures poden designar apoderats i interventors en les condicions que estableixen els articles 15 i 17 del Reglament Electoral de la Universitat d'Alacant. La designació ha de ser comunicada a la Junta Electoral de l'EPS, a través del Registre General de la Universitat d'Alacant, preferentment a través del registre auxiliar situat en l'edifici I de l'Escola Politècnica, emplenant la instància corresponent.

Interventors

Apoderats

Llevat que s'indique una altra cosa, la Junta Electoral de l'EPS considera que són representants de les agrupacions de candidatures a les eleccions al Claustre de l'EPS, les persones que, en qualitat de tal, van signar les sol·licituds de proclamació de candidatures.

2. CAMPANYA ELECTORAL

S'entén per campanya electoral el conjunt d'activitats dutes a terme pels candidats per a la captació de vots, mitjançant la presentació dels seus programes, projectes o activitats a impulsar en cas de resultar triats. (Article 24 del Reglament Electoral de la Universitat d'Alacant)

Segons estableix el calendari electoral, només podran realitzar-se actes de campanya electoral del 9 al 13 de maig de 2011.

Es recorda que cap òrgan de la  Universitat  pot fer campanya a favor dels candidats i candidatures, per  la qual cosa no està permès utilitzar aquesta llera per a açò.

2.1. Locals per al desenvolupament de la campanya electoral

Els representants de les candidatures, o si escau els candidats, han de sol·licitar a la Junta Electoral de l'EPS, com a mínim amb dos dies lectius d'antelació, els locals que necessiten per al desenvolupament de la campanya electoral.
Les peticions han de ser presentades davant a través del Registre General de la Universitat d'Alacant, preferentment a través del registre auxiliar situat en l'edifici I de l'Escola Politècnica emplenant la instància corresponent.

Instància

La Junta Electoral de l'EPS  resoldrà les peticions d'acord amb les sol·licituds realitzades i, quan aquestes siguen coincidents, atendrà a criteris d'igualtat d'oportunitats i de preferència de les candidatures.
La Junta Electoral de l'EPS comunicarà al representant de cada candidatura, o si escau als candidats, els locals assignats.

La Junta Electoral de l'EPS ha acordat establir els següents:

a) Llocs per a actes públics facilitats per la Junta Electoral:
 
  • Dilluns 9 de maig: Saló Actes de l'Edifici Politècnica IV (des de les 9:00h. fins a les 21:00h.)
  • Dimarts 10 maig: Saló Actes de l'Edifici Politècnica I (des de les 9:00h. fins a les 21:00h)
  • Dimecres  11 maig: Saló Actes de l'Edifici Politècnica IV (des de les 9:00h fins a les 21:00h)
  • Dijous 12 maig: Saló Actes de l'Edifici Politècnica I (des de les 15:00h fins a les 21:00h)
  • Divendres 13 maig: Saló Actes de l'Edifici Politècnica I (des de les 15:00h fins a les 21.00h)
 
b) Aules. Cada professor o professora podrà permetre intervencions de les diferents candidatures al començament o final de la classe, durant un període màxim de deu minuts. En tot cas, aquesta decisió ha de ser la mateixa per a totes les candidatures que ho sol·liciten.


2.2 Llocs per a col·locació de cartells

Els cartells de propaganda electoral només poden ser situats en els taulons reservats a aquest efecte, que estaran situats en els vestíbuls dels edificis següents:

  a) Edifici I de l'Escola Politècnica Superior
  b) Edifici IV de l'Escola Politècnica Superior

Es recorda que  la difusió de la informació escrita continguda en cartells i la realització d'actes públics de campanya electoral, només podrà fer-se en els llocs i locals destinats a aquesta fi per la Junta Electoral de l'EPS. Tampoc s'han de fixar cartells fora dels llocs expressament destinats per a açò per ella.

La Junta Electoral de l'EPS prega la major col·laboració de les candidatures en aquest punt a fi d'aconseguir la màxima protecció de l'entorn visual i auditiu.

2.3 Disponibilitat de mitjans materials

2.3.1 Mitjans electrònics

a) Pàgina web. Els candidats poden fer ús del servei de pàgines personals que la Universitat d'Alacant ofereix als seus membres. Poden trobar informació sobre la seua utilització en http://www.alu.ua.es/es/publiweb/
 b) Blog. Els candidats poden fer ús del servei de Blogs que la Universitat d'Alacant ofereix als seus membres. Poden trobar informació sobre la seua utilització en https://blogs.ua.es/wp-signup.php

La Junta Electoral de l'EPS recorda que la Universitat d'Alacant té aprovat un codi d'utilització d'aquests serveis (https://www.ua.es/es/internet/condiciones_ús.html).

2.3.2 Paperetes electorals

Els representants de les candidatures, o si escau els candidats, poden sol·licitar a la Junta Electoral que els subministre paperetes i sobres electorals, els quals els seran facilitats, segons la disponibilitat d'existències. Les peticions han de ser presentades davant el Registre General de la Universitat d'Alacant, preferentment a través del registre auxiliar situat en l'edifici I de l'Escola Politècnica, emplenant la instància corresponent.

En les paperetes figuraran totes les candidatures presentades, juntament amb les dades que les identifiquen així com, si escau, el nombre màxim de candidats als quals es puga votar. Els candidats apareixeran ordenats en les paperetes de vot per ordre alfabètic del seu primer cognom, i si hi ha agrupacions, per ordre alfabètic del nom de l'agrupació, respectant-se en aquest cas, l'ordre intern que determine la mateixa (article 26 del Reglament Electoral de la Universitat d'Alacant).

3. INCOMPLIMENT DE LES NORMES I INSTRUCCIONS ELECTORALS

Es recorda que la vulneració del contingut de les  instruccions de la Junta Electoral de l'EPS i de la normativa electoral  podrà comportar l'obertura del corresponent expedient disciplinari.
 
El Secretari de la Junta Electoral de l'EPS
 
Fdo./Sgt. Antonio Pérez Carrió
Vº Bº La Presidenta de la Junta Electoral de la **EPS
 
Fdo. /Sgt. Eva María García Alcocel
 
Alacant, 19 d'abril de 2011 




Logo Whatsapp   Logo Google




LOGO ESCUELA POLITÉCNICA SUPERIOR, UNIVERSIDAD DE ALICANTE, EPS UA