Comunicat 2. Publicació de censos provisionals

Data de la notícia: 10-03-2011
Visites: 1200


Comunicat 2. Publicació de censos provisionals

COMUNICAT DE LA JUNTA ELECTORAL DE L'ESCOLA POLITÈCNICA SUPERIOR

S'ha obert el termini de consulta dels censos per a les eleccions al Claustre de l'Escola Politècnica Superior. Els censos poden consultar-se en la pàgina web de les eleccions al Claustre de la EPS 2011, a través de la pàgina principal de l'Escola Politècnica Superior.
Amb la finalitat de vetlar per la protecció de dades de caràcter personal, tenint en compte l'article 21.1 del Reglament Electoral de la Universitat, els articles 39.2 i 41.2 de la Llei Orgànica 5/1985, de 19 de juny, del règim electoral general, aplicables supletòriament, i el contingut de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, la Junta Electoral de la EPS ha acordat la consulta informàtica individualitzada dels censos electorals a través de la web de l'Escola, accedint a:


Eleccions Claustre 2011
Cens provisional
Instància Normalitzada

Les persones que apareguen en més d'un cos haurien de comunicar a la Junta Electoral de la EPS a quin cos desitgen adscriure's a través del Registre General de la Universitat d'Alacant, preferentment a través del registre auxiliar situat en l'edifici I de l'Escola Politècnica, emplenant la instància normalitzada, dirigida a la Junta Electoral de la EPS, que es troba en la web de la Junta Electoral de la EPS. El termini de presentació d'aquestes sol·licituds és del 14 al 22 de març. En cas de no presentar sol·licitud alguna en els terminis previstos, la Junta Electoral de la EPS assignarà d'ofici a qui es troben en aquesta situació al cos menys nombrós d'aquells que pertanguen, d'acord amb el que disposa l'article 6 del Reglament Electoral de la Universitat d'Alacant.
Les persones que hagen de formular una reclamació contra el cens per no figurar inscrits o bé perquè les seues dades no siguen correctes o per alguna altra circumstància, deuen dirigir la reclamació a la Junta Electoral de la EPS a través del Registre General de la Universitat, preferentment a través del registre auxiliar situat en l'edifici I de l'Escola Politècnica, emplenant la instància normalitzada, dirigida a la Junta Electoral de la EPS, que es troba en la pàgina web de l'eleccions parcials al Claustre de la EPS 2011. El termini de presentació d'aquestes sol·licituds és del 14 al 22 de març.


Alacant, 14 de març de 2011.





Logo Whatsapp   Logo Google




LOGO ESCUELA POLITÉCNICA SUPERIOR, UNIVERSIDAD DE ALICANTE, EPS UA