X Congrés Internacional d'Expressió Gràfica aplicada a l'Edificació, APEGA 2010

Data de la notícia: 03-12-2010
Visites: 2099


Logo Grande

Per iniciativa de l'Associació "de Professors d'Expressió Gràfica aplicada a l'Edificació, APEGA", sota el lema "Noves línies d'investigació en Enginyeria d'Edificació", es presenten el "X Congrés Internacional d'Expressió Gràfica aplicada a l'Edificació, APEGA 2010" i l'Exposició "EDIGRÁFICA 2010", que se celebren en la Universitat d'Alacant (Espanya) els dies 2, 3 i 4 de desembre d'enguany.

Coincidint amb els terminis establits per a la implantació en el territori espanyol del Títol de Grau en Enginyeria d'Edificació, abordarem des de diferents perspectives el discurs i la reflexió de noves propostes i plantejaments orientats a millorar i potenciar la qualitat de l'activitat investigadora en el marc de l'Expressió Gràfica.

Amb la maduresa adquirida dels Congressos que precedeixen, estem segurs que, una vegada més, gaudirem d'una trobada propícia per a l'intercanvi de coneixement, experiències, nous projectes i idees. El seu èxit dependrà de la col·laboració de tots i, per açò, volem agrair vostra participació i assistència, amb l'ànim que el "X Congrés APEGA 2010" abast un elevat nivell científic i repercussió internacional.





Logo Whatsapp   Logo Google




LOGO ESCUELA POLITÉCNICA SUPERIOR, UNIVERSIDAD DE ALICANTE, EPS UA