Implantació del Sistema Integral de Seguretat (SIS)

Data de la notícia: 25-10-2010
Visites: 2604
Comentarios de las noticias Comentaris a la notícia: 0


Dimarts que ve 2 de novembre en els edificis EPS-I, EPS-II i EPS-III

Dimarts que ve 2 de novembre entrarà el funcionament el nou Sistema Integral de Seguretat (SIS) en els edificis Politècnica I, II i III. Per tant, des d'aqueix dia no es podrà accedir als edificis fora del seu horari habitual d'obertura sense la corresponent targeta de proximitat personalitzada.

Si ja ha sigut sol·licitada pel teu departament, has d'arreplegar-la al més prompte possible en l'edifici del centre de control (entre Aulari I i Facultat d'Econòmiques - SIGUA: http://goo.gl/aogp). Si no disposes de targeta i crees que pots necessitar-la, hauràs de dirigir-te al teu departament perquè la sol·licite.

T'insistisc que durant l'horari d'obertura de l'edifici, la situació serà la mateixa que en l'actualitat, per la qual cosa en la major part de casos no advertiràs canvis perceptibles. Únicament en el cas d'algun departament o unitat, seran necessàries targetes per a accedir a determinades dependències internes. En tal cas, rebràs la corresponent informació per part d'aquest departament.

Així mateix, amb l'engegada d'aquest sistema quedaran cancel·lades com a portes d'accés habitual les eixides d'emergència existents al final dels passadissos dels edificis Politècnica II i III, que passaran a emprar-se exclusivament com a tals. En el seu lloc, i per a facilitar l'accés a tots dos edificis, s'habilitarà durant el seu horari d'obertura la porta auxiliar situada en la façana oposada a la porta principal.

Pots trobar més informació sobre l'ús del sistema en el següent enllaç (Guia ràpida d'ús del SIS):
https://www.ua.es/es/servicios/is/unidades/mantenimiento/seguridad_*sis.html

Per a qualsevol dubte o incidència, no dubtes a dirigir-te al servei de seguretat: https://www.ua.es/es/servicios/is/unidades/mantenimiento/seguridad.html

Gràcies per endavant per la teua col·laboració. Des de l'EPS confiem que les molèsties que inicialment puga ocasionar aquest canvi es vegen àmpliament compensades.

Rep una cordial salutació,

Sotsdirecció d'Infraestructures i Espais
Escola Politècnica Superior





Logo Whatsapp   Logo Google


Comentaris a la notícia  RSS



Nota:

Aquesta és l'opinió dels usuaris, no de l'EPS.

No està permès abocar comentaris contraris a les lleis espanyoles o injuriantes.

Reservat el dret a eliminar els comentaris que considerem fóra de tema.

Els comentaris s'ordenaren dels més recents als més antics.

Problemes amb l'usuari de l'EPS



LOGO ESCUELA POLITÉCNICA SUPERIOR, UNIVERSIDAD DE ALICANTE, EPS UA