Saltar apartados

Fab Lab Alacant fa una trucada a projectes per a construir 2 prototips d'emergència per a campaments de refugiats i participar en el festival internacional d'arquitectura ema3 2016.

Data de la notícia: 02-05-2016
Visites: 3188
Comentarios de las noticias Comentaris a la notícia: 0
Com cada any torna el festival internacional d'arquitectura ema3 que està vegada tindrà com a temàtica l'arquitectura d'emergència, construccions de ràpid muntatge i desmuntatge, que puguen pal·liar les denses aglomeracions de refugiats en diferents regions del planeta i baix diverses circumstàncies. Tenint com a paràmetres la innovació, l'economia de recursos tant en l'aspecte constructiu com en l'ús responsable de noves tecnologies i materials. Sempre sota la consigna d'adaptabilitat al context i mitjà en el qual s'estiga treballant.

Per a aquesta edició plantegen un exercici a escala real d'un campament de refugiats en el campus ETSAV (Escola Tècnica Superior d' Arquitectura del Vallès). On s'instal·laran prototips dissenyats i construïts pels participants, els qui hauran d'utilitzar-los com habitessis durant els dies de l'esdeveniment (30/juny-3/juliol).

Fab Lab Alacant participarà amb un prototip que desenvoluparà en el seu laboratori, però a més fa una trucada a projectes de tota la EPS que vulguen participar. Se seleccionaran mitjançant jurat 2 pavellons més que disposaran de finançament per a la seua producció en les màquines del **Fab **Lab i transport al festival. La data de lliurament és fins al 27 de maig i poden participar tant estudiants com a egressats i professors de la EPS.

+info en Fab Lab Alacant?Comentaris a la notícia  RSSNota:

Aquesta és l'opinió dels usuaris, no de l'EPS.

No està permès abocar comentaris contraris a les lleis espanyoles o injuriantes.

Reservat el dret a eliminar els comentaris que considerem fóra de tema.

Els comentaris s'ordenaren dels més recents als més antics.

Problemes amb l'usuari de l'EPS

Escola Politècnica Superior - EPSAlacant


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: SOLS màsters (+34) 965 90 9911

Tel: (+34) 96 590 3648

Fax: (+34) 96 590 3644

Twitter: https://twitter.com/EPSAlicante

Facebook: https://facebook.com/EPSAlicante

http://es.youtube.com/EPSAlicante

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464